Gebitsverzorging

Een gezond gebit

Net zoals bij mensen, is het ook bij jouw huisdier van groot belang dat het gebit gezond is. 

Waar wij elke dag meerdere keren onze tanden poetsen zien we vaak dat het gebit van huisdieren niet verzorgd wordt. Toch is het ook voor hen erg belangrijk dat het gebit gezond is.

Gebitsproblemen leiden vaak tot een slechte adem, maar dit is niet het enige gevolg van een ongezond gebit. De slechte adem kan een voorteken zijn van een  groter probleem zoals een ontsteking of het wegrotten van een tand. Dit soort problemen zorgen voor ongemak, pijn, problemen met eten en onbehandeld kan het een enorm gevaar vormen voor de gezondheid van jouw huisdier. Om deze problemen, en een bezoek aan de dierenarts te voorkomen, is het zaak om het gebit goed te verzorgen!

Een gezond gebit bij Jumper Enschede

Bij Jumper Enschede hebben we allerlei producten die het gemakkelijk maken het gebit van jouw huisdier schoon te houden en serieuze problemen als gevolg van een gebitsprobleem te voorkomen. Van natuurlijke producten om tandplak te verminderen tot producten om spelend het gebit te reinigen en snacks die helpen het gebit te reinigen, wij hebben het!