Nutri-berries

Verkrijgbaar bij Jumper Enschede. Nutri-berries is een voedzame voeding die, door smaak en vorm, erg aantrekkelijk is voor jouw vogel. De Nutri-berries bevatten alle vitaminen en mineralen die uw vogel nodig heeft. Daarbij zijn de Nutri-berries van nature geconserveerd en gearomatiseerd en bevat het voldoende Omega 3 & 6, voor een gezonde huid en veren en een gezond immuunsysteem.

Mocht jouw vogel geen pallets willen eten dan is dit een goed vervangbare product.

NutriBird en Psittacus

Bij Jumper Enschede verkopen we ook Pallets voor de vogels. Zo hebben we de NutriBird en de Psittacus in ons assortiment.

NutriBird en Psittacus is een uitgebalanceerd volledig onderhoudsvoeder voor grasparkieten en andere kleine parkieten. Ook geschikt voor agaporniden, neophema’s en forpussen. Pellets met een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling, op basis van geselecteerde granen, verse vruchten en 50 % millet. Volledig opneembaar, geen verlies. Bevat Florastimul, wat de darmflora ondersteunt en tegen darmstoornissen behoedt. Indien uw vogel niet gewoon is aan korrelvoeding, moet de omschakeling naar dit nieuwe voeder geleidelijk gebeuren.

Elke dag open

Jumper Enschede is elke dag geopend van 8:00 tot 20:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00. Kom je gezellig langs?