Over ons

Onze drijfveer is een blij baasje met een gezond huisdier! We zullen daarvoor ook alles in werking stellen om dat te bereiken. Daarvoor zijn we altijd bereid om op tijd te schakelen en mee te gaan in de ontwikkelingen op het gebied van voeding en accessoires. We bezoeken beurzen en gaan op training. Je kunt van ons verwachten dat we op veel van jouw vragen een gedegen antwoord hebben en het anders voor jou uitzoeken!

Jumper Enschede is een gezellige en ruime winkel waar je heerlijk kan rondneuzen voor je huisdier. Zoveel keus! Toch kan het voorkomen dat je niet kunt vinden wat je zoekt. Aarzel niet en vraag één van onze medewerkers. Wij werken samen met veel leveranciers en kunnen samen met jou kijken of we het voor je kunnen bestellen! Ook hebben wij altijd enorm leuke aanbiedingen die je zeker niet mag missen.

Het vaste team van Jumper Enschede wil je graag van dienst zijn omtrent alle informatie over jouw huisdier! Waarom Jumper Enschede? Naast ons uitgebreide assortiment beschikt onze winkel ook over een wasruimte waar je jouw hond heerlijk kunt wassen. Geen gedoe meer om de hond de trap op te krijgen met zijn modder pootjes! Ook ben je bij ons aan het juiste adres om kosteloos de nagels te laten knippen van jouw hond, kat, konijn, vogel of knaagdier.

Samen zorgen wij voor een gezellige sfeer en blije huisdieren! 


We hebben een heerlijke wasruimte waar je je hond kunt wassen!

Naast de scherpe prijzen bij Jumper Enschede hebben we ook elke maand een folderactie of een gave kalendermaandaanbieding. Wil je een spreekbeurt houden over jouw huisdier? Voor de kinderen stellen we alle spulletjes die ze voor hun spreekbeurt nodig hebben beschikbaar.

Iets te vieren? We pakken jouw cadeautje met plezier in! Ben je slecht ter been of mag je niet tillen… geen probleem… wij lopen dan graag even met de zware zakken mee naar de auto! Kortom Jumper Enschede biedt alles wat jou en jouw huisdier graag willen!

Bij ons vind je de gekste activiteiten, de leukste artikelen, de beste service, de laagste prijs en de meeste keus!

PS: Vergeet jouw spaarkaart niet!