Onze drijfveer is een blij baasje met een gezond huisdier! We zullen daarvoor ook alles in werking stellen om dat te bereiken. Daarvoor zijn we altijd bereid om op tijd te schakelen en mee te gaan in de ontwikkelingen op het gebied van voeding en accessoires. We bezoeken beurzen en gaan op training. U kunt van ons verwachten dat we op veel van uw vragen een gedegen antwoord hebben en het anders voor u uitzoeken!

Jumper Enschede is een gezellige winkel waar je heerlijk kan rondneuzen voor je huisdier. Zoveel keus! Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt? Dan kunnen we altijd kijken of we het voor je kunnen bestellen.

Het vaste team van Jumper Enschede wil je graag van dienst zijn omtrent alle informatie over jouw huisdier! Lekker samen met je huisdier shoppen bij Jumper Enschede? En wil je weten hoeveel je huisdier weegt? Dan kun je tijdens openingstijden altijd komen wegen op onze speciale weegschaal.

We hebben een heerlijke wasruimte waar je je hond kunt wassen en komt de dierenarts elke maand bij ons langs voor een inentspreekuur.

Naast de scherpe prijzen bij Jumper Enschede hebben we ook elke maand een folderactie of een gave kalendermaandaanbieding. Wil je een spreekbeurt houden over jouw huisdier? Voor de kinderen stellen we alle spulletjes die ze voor hun spreekbeurt nodig hebben beschikbaar.

Iets te vieren? We pakken uw cadeautje met plezier in! Ben je slecht ter been of mag je niet tillen… geen probleem… wij lopen dan graag even met de zware zakken mee naar de auto! Kortom Jumper Enschede biedt alles wat u en uw huisdier graag willen!

Bij ons vind je de gekste activiteiten, de leukste artikelen, de beste service, de laagste prijs en de meeste keus!

PS: Vergeet uw spaarkaart niet!