Schesir bij Jumper Enschede

Schesir is een Italiaans merk die zowel droog- als natvoeding heeft voor katten. Er worden enkel natuurlijke ingedriënten gebruikt en het bevat geen kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen. De recepturen zijn ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Bologna.

De kattenbrokjes

De Schesir kattenvoeding is van hoge kwaliteit waarbij veel aandacht wordt besteed aan de ingrediënten. De gebruikte ingrediënten, waaronder veel vlees en vis, worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt waarbij geen kunstmatige stoffen worden gebruikt. Bovendien wordt bij de productie veel aandacht besteed aan duurzaamheid en diervriendelijkheid. Zo kun je je kat een gezonde en hoogwaardige voeding bieden die ook nog eens verantwoord is. 

Het blikvoer 

De blikvoedingen voor zowel de hond als de kat zijn ook 100% natuurlijk. Zo bevatten ze geen kunstmatige kleur, -geur en smaakstoffen. Gewoon puur natuur en van de zelfde kwaliteit als wat wij eten. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en met liefde bereid; gestoomd en met de hand. Een heerlijk geniet moment voor jouw hond of kat.  

Waarom Schesir

  • Wordt zowel door hond als kat zeer goed geaccepteerd
  • Uitgebalanceerde voeding voor uw hond of kat
  • Vol omega 3 en 6
  • Gemaakt met hoogwaardige technieken en onder nauwkeurige controles om de beste kwaliteit en smaak te kunnen garanderen
  • De verpakking voor de brokjes wordt gemaakt van 80% gerecycled papier
  • 100% natuurlijk en 100% biologische gecertificeerde voedingen

Elke dag open

Jumper Enschede is elke dag geopend van 8:00 tot 20:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00. Kom je gezellig langs?