Maak kennis met ons team! Zij staan elke dag klaar voor jou en jouw huisdier. De kennis van onze medewerkers gaat verder dan de basis en zij staan je dan ook graag te woord.


bg_image

Helen
Eigenaar

Voor alle vragen betreft huisdieren, stages & activiteiten kun je terecht bij Helen.
bg_image

Nikky
Teamcaptain


Bij Nikky kun je naast voedingsadvies ook terecht voor vragen over de gezondheid van je huisdier. Denk hierbij aan maag/darm klachten of problemen met het gebit.
bg_image

Chantal
Teamcaptain

Chantal kent elk product en weet dan ook precies waar je het kunt vinden. Ze kan je uitgebreid adviseren over voeding van hond, kat tot konijn. Door haar jarenlange ervaring is zij absoluut allround onderlegd.
bg_image

Cynthia
Verkoopmedewerker

Cynthia staat je graag te woord over al je vragen. Krijg je een puppy? Cynthia loopt graag met je mee om samen te kijken naar de spulletjes die jouw toekomstige viervoeter nodig heeft.
bg_image

Margo
Verkoopmedewerker

Margo kan je zowel advies geven over voeding maar helpt ook graag met het aanmeten van tuigen. Ook heeft zij veel kennis van konijnen en verteld je hier graag meer over.
bg_image

Priscilla
Verkoopmedewerker

Priscilla is breed geschoold en heeft de nodige cursussen en trainingen gehad om goed te adviseren over voeding en dierbenodigdheden. Tevens kan zij u helpen met vragen over vogels. Denk hierbij aan huisvesting, speelgoed, en gedrag.
bg_image

Ursula
Verkoopmedewerker

Ook Ursula is erg allround. Naast jaren lange ervaring met honden en katten, weet ze ook het nodige van knaagdieren, waaronder hamsters en ratten. Deze beestjes lijken namelijk erg schattig maar ze zijn niet door iedereen te houden.
bg_image

Leonie
Verkoopmedewerker

Leonie staat je graag te woord. Ze loopt graag met je mee om producten te demonstreren en advies te geven over voeding, tuigen & accessoires.
bg_image

Dagmar
Verkoopmedewerker

Dagmar heeft jaren ervaring met veel verschillende dieren. Ook van speciale diersoorten zoals reptielen en zelfs struisvogels weet ze bijna alles. Ze is allround en helpt graag.
bg_image

Kirsha
Verkoopmedewerker

Vogels, katten, honden, schildpadden en konijnen: niets is Kirsha te gek! Heb je vragen? Door veel ervaring kan Kirsha je goed adviseren.
bg_image

Simone
Verkoopmedewerker

Afgestudeerd in dierenverzorging. Simone kan je goed advies geven over onze producten en is zeer geïnteresseerd in het gedrag van honden. Heb je vragen over het gedrag van jouw hond, kom dan ook naar Simone. Ook heeft ze veel ervaring in het trainen van paarden.