Maak kennis met ons team! Zij staan elke dag klaar voor u en uw viervoeter. De kennis van onze medewerkers gaat verder dan de basis en zij staan u dan ook graag te woord.


bg_image

Helen
Eigenaar

Voor alle vragen betreft huisdieren, stages & activiteiten kun je terecht bij Helen.
bg_image

Priscilla
Verkoopmedewerker

Priscilla is breed geschoold en heeft de nodige cursussen en trainingen gehad om goed te adviseren over voeding en dierbenodigdheden. Tevens kan zij u helpen met vragen over vogels. Denk hierbij aan huisvesting, speelgoed, en gedrag.
bg_image

Chantal
Verkoopmedewerker

Chantal kent elk product en weet dan ook precies waar je het kunt vinden. Ze kan je uitgebreid adviseren over voeding van hond, kat tot konijn. Door haar jarenlange ervaring is zij absoluut allround onderlegd.
bg_image

Cynthia
Verkoopmedewerker

Cynthia staat je graag te woord over al je vragen. Krijg je een puppy? Cynthia loopt graag met je mee om samen te kijken naar de spulletjes die jouw toekomstige viervoeter nodig heeft.
bg_image

Margo
Verkoopmedewerker

Margo kan je zowel advies geven over voeding maar helpt ook graag met het aanmeten van tuigen. Ook heeft zij veel kennis van konijnen en verteld je hier graag meer over.
bg_image

Nikky
Verkoopmedewerker

Bij Nikky kun je naast voedingsadvies ook terecht voor vragen over de gezondheid van je huisdier. Denk hierbij aan maag/darm klachten of problemen met het gebit.
bg_image

Ursula
Verkoopmedewerker

Ook Ursula is erg allround. Naast jaren lange ervaring met honden en katten, weet ze ook het nodige van knaagdieren, waaronder hamsters en ratten. Deze beestjes lijken namelijk erg schattig maar ze zijn niet door iedereen te houden.
bg_image

Romana
Verkoopmedewerker

Kun je iets niet vinden? Romana loopt graag met je mee. Zij weet niet alleen alles te vinden maar kan je ook goed uitleggen hoe iets werkt. Daarnaast staat ze je uiteraard graag te woord bij vragen over voeding of lichamelijke klachten van jouw huisdier.
bg_image

Jessica
Verkoopmedewerker

Jessica helpt je graag met vragen over de hond, knaagdier of vogel. Door veel ervaring kan ze je te woord staan omtrent voeding, huisvesting en gezondheid.
bg_image

Leonie
Verkoopmedewerker

Leonie staat je graag te woord. Ze loopt graag met je mee om producten te demonstreren en advies te geven over voeding, tuigen & accessoires.