Maak kennis met ons team! Zij staan elke dag klaar voor jou en jouw huisdier. De kennis van onze medewerkers gaat verder dan de basis en zij staan je dan ook graag te woord.


bg_image

Helen
Eigenaar

Helen is helemaal gek van haar kat Sky en heeft een Zijdehoen haan genaamd Kippie. Door de inmiddels jarenlange ervaring en vele trainingen kan Helen jou goed adviseren bij allerlei problemen van uw huisdier. Ook knipt zij met liefde even de nagels van jouw hond, kat, konijn, cavia, hamster of vogel. Helen heeft het allerbeste voor met jou en jouw huisdier.
bg_image

Nikky
Teamcaptain

Nikky heeft zelf 2 katten genaamd Sepp en Maze en een Bordercollie Mylo. Nikky is paraveterinair. Zij houdt ervan om samen met jou te kijken wat het beste is voor jouw huisdier. 
Bij Nikky kun je naast voedingsadvies ook terecht voor vragen over de gezondheid én gedrag van uw huisdier. Denk hierbij aan maag/darm klachten of problemen met het gebit.
bg_image

Chantal
Teamcaptain

Chantal is helemaal fan van haar Bordeauxdog Puck en Franse Bulldogje Teddy. Chantal werkt vanaf het begin bij Jumper Enschede. Zij kent elk product en weet dan ook precies waar je het kunt vinden. Ze kan je uitgebreid adviseren over voeding van hond, kat tot konijn. Door haar jarenlange ervaring is zij absoluut allround onderlegd.
bg_image

Cynthia
Verkoopmedewerker

Cynthia heeft een Duitse Herder Senna, 3 katten Simba, Misty & Blaze en 2 Parkieten Vlekkie en Tweety. Een echte beestenboel! Cynthia staat je graag te woord over al je vragen. Met liefde gaat ze samen met jou op zoek naar het beste voor jou en jouw huisdier!
bg_image

Margo
Verkoopmedewerker

Margo heeft een hondje Luusie. Een kruising van een Chihuahua en een Teckel, 2 paarden, 2 katten en 3 kippen. Ze kan je advies geven over voeding en ook het aanmeten van tuigen doet ze graag. Ook kan je bij haar terecht met al je vragen over kippen en knaagdieren.
bg_image

Priscilla
Verkoopmedewerker

Priscilla heeft thuis twee hele leuke Pyrrhura’s genaamd Crocky & Guus en een Cocker Spaniel genaamd Molly. Priscilla is breed geschoold en heeft de nodige cursussen en trainingen gehad om goed te adviseren over voeding en dierbenodigdheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan alle vormen van dieetvoedingen voor hond en kat.
bg_image

Simone
Verkoopmedewerker

Simone heeft twee huisdieren: eigenwijze papegaai Charly en lieve Husky Bandit. Afgestudeerd in dierenverzorging kan Simone je goed adviseren over al onze producten en is zeer geïnteresseerd in het gedrag van honden. Heb je vragen over het gedrag van jouw hond, kom dan ook naar Simone. Ook heeft ze veel ervaring in het trainen van paarden.
bg_image

Leonie
Verkoopmedewerker

Ook Leonie heeft thuis een ware dierentuin! Te weten twee Mopshonden Joost en Fleur, twee parkieten Emma en Casper, cavia Julian en konijn Snoetje. Leonie staat je graag te woord en loopt altijd met je mee om producten te demonstreren en advies te geven over voeding, tuigen & accessoires.
bg_image

Dagmar
Verkoopmedewerker

Dagmar is opgegroeid met het verzorgen van de meest uiteenlopende soorten dieren! Van lama’s, struisvogels, geiten, eendjes tot konijnen, honden en poezen! Dagmar heeft nu 2 Valkparkietjes thuis genaamd Tutu & Lolliefret, een poes Snip en hamster Pittenootje. Als afgestudeerd paraveterinair dierenartsassistent staat ze elke dag van de week voor jouw huisdier klaar!
bg_image

Kirsha
Verkoopmedewerker

Kirsha is een ware konijnenliefhebber! Ze heeft twee lieve konijntjes thuis genaamd Disney en Bueno. Maar let wel… met haar veterinaire achtergrond weet ze ook ontzettend veel over vogels, katten, honden, en schildpadden. Niets is Kirsha te gek! Heb je vragen? Kirsha weet raad!
bg_image

Linda
Verkoopmedewerker

Onze sportieve amazone Linda werkt sinds dit jaar bij Jumper Enschede. Linda heeft de nodige ervaring met honden, katten, paarden, konijnen en cavia’s. Ons brede assortiment op het het gebied van huisdieren is waar Linda zich helemaal thuisvoelt. Als je vragen hebt dan helpt ze je hier graag mee verder.
bg_image

Noa
Verkoopmedewerker

Noa is het nieuwste lid van ons team! Thuis heeft ze een lieve kat genaamd James. Als Noa niet in de winkel is, is ze hard bezig met haar studie Gedragsbiologie. Ze heeft veel liefde voor dieren en helpt je dan ook graag met al je vragen!
bg_image

Gioella
Verkoopmedewerker

Gioella is helemaal weg van haar twee katten Belle & Muis. Gioella leidt je graag rond in de wereld van PetRebels. Zo kunnen jullie samen kijken welke krabpaal het beste bij jullie past. Ook heeft zij als paraveterinair kennis over de gezondheid van jouw huisdier!
bg_image

Romana
Verkoopmedewerker

Romana heeft zelf 2 chihuahua’s, Mailey en Angel. Ze houdt erg van honden en helpt u dan ook graag met een ander ras, van groot tot klein, van jong tot oud. Ze vindt het erg belangrijk dat de winkel er netjes en overzichtelijk uit ziet en hangt dus graag in de schappen om deze te verbouwen. Aangezien er elke week nieuwe items in onze winkel binnenkomen heeft ze daar een leuke uitdaging aan!
bg_image

Robin
Verkoopmedewerker

De jonge enthousiaste Robin houdt ervan om jouw huisdier extra goed te verwennen. Zij heeft in haar leven heel veel verschillende soorten huisdieren gehad. Ze kan goed voedingsadvies geven of heeft jouw hond/kat een nieuw tuig nodig dan trekt zij daar ook de nodige tijd voor uit. Heb jij net een puppy of kitten in huis dan zal Robin je alles kunnen vertellen én maakt ze een leuk welkomcadeau voor jouw nieuwe vriendje!
bg_image

Diederik
Marketeer

Diederik is dé marketeer van onze winkel. Hij zet graag zijn schattige Oudduitse Herder Nimah op de foto en vindt het ook super leuk om foto’s en video's van jullie huisdieren te ontvangen via onze Instagram en Facebook. Naast het ontwerpen van onze posters en het organiseren van nieuwe acties, houdt hij jullie op de hoogte van al het laatste nieuws via onze nieuwsbrief.