Helen

Welke huisdieren heb je
Ik heb 2 schattige hondjes, een mopshondje Moby, een Jack Russel genaamd Jay en een superlief tam konijn die naar de naam Snoopy luistert.
Wat is je affiniteit met dieren en/of dierenwinkel
Ik heb altijd al grote interesse in dieren gehad. Het is begonnen met paarden. Vanaf dat ik 5 jaar was tot dat ik kinderen kreeg heb ik dagelijks paard gereden. Heerlijk. Dieren geven rust. Thuis hadden we altijd katten. Nu ik zelf een gezin heb ligt onze gezamenlijke interesse meer bij honden. Ik vind het heerlijk om lekker met de hondjes naar de hei te gaan om daar lekker met ze te spelen. Het is erg leuk om in een dierenwinkel te werken want je krijgt met heel veel verschillende dieren en mensen te maken. Super leuk!
Wat is je mooiste winkelmoment
Elke dag vind ik het fijn om in de winkel te zijn maar het mooiste moment vond ik toch wel dat ik van een klant (een meisje: Kim 10 jaar) een envelopje kreeg met een heel lief “dank je wel” briefje en een kadootje erbij.
Waarom vind je werken in een dierenwinkel leuk
Mensen die bij ons komen zijn ook dierenliefhebbers. Dat geeft dus al gelijk een binding. Mensen zijn altijd erg vriendelijk, en dat maakt je werk natuurlijk wel heel leuk! Ik vind het prettig om klanten tips te geven waar ze verder mee kunnen. Een huisdier wat lekker in zijn/haar velletje zit… daar doen we het voor!! Er is toch niets leuker dat klanten tevreden naar huis gaan en kunnen genieten van hun huisdier?
Waar kun jij je klant het meeste over adviseren
Mensen kunnen met vragen over alle huisdieren bij me terecht
Wat is je opleiding
MEAO (Internationale handel en groothandel)
HBO (Small Business & Retail Management)